Over de verstrekte gegevens

Bekijk informatie over de gegevens die worden verstrekt aan Kaspersky met oudere versies van het programma

Gegevens die aan Kaspersky worden verstrekt als je Kaspersky Password Manager 10.2 gebruikt

Kaspersky beschermt alle ontvangen informatie in overeenstemming met de wetgeving en toepasselijke Kaspersky-voorschriften. De gegevens worden via een beveiligd kanaal verstuurd.

Je kunt de lijst met gegevens die worden verstrekt onder de voorwaarden van de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers (Licentieovereenkomst) en Verklaring over gegevensverwerking voor marketingdoeleinden (Marketingverklaring) bekijken in de overeenkomstige juridische documenten.

U kunt de Licentieovereenkomst in de App Store bekijken.

Marketingverklaring lezen en verzending van gegevens uitschakelen

U gaat ook akkoord met de verstrekking van niet-persoonlijke gegevens aan Kaspersky wanneer u de Gebruiksrechtovereenkomst accepteert.

Niet-persoonlijke gegevens worden aan Kaspersky verstrekt voor de volgende doeleinden:

Om U de kernfunctionaliteit van de verworven Software van de Rechthebbende te verschaffen.

Naast de hierboven vermelde informatie moet de Rechthebbende, indien u zich aanmeldt bij het Web-Portaal met uw Facebook- of Google-account, de volgende niet-persoonlijke gegevens van uw apparaat ontvangen en verwerken:

Verbetering van de kwaliteit van het programma.